Over ons

Op zoek naar een allround dealer van personenauto's en bedrijfswagens? Van Vliet Auto is sinds 1964 een begrip in het Groene Hart! We bieden ruime keuze in automerken en diverse prijsklassen. Van BMW en Audi tot Citroën of Opel. Daarnaast bieden we u zowel nieuwe als tweedehands auto's. Is de auto van uw keuze niet op voorraad? Dan is de kans groot dat wij hem snel vinden of binnenkrijgen. We doen u met plezier een passend voorstel. 

Van Vliet Personenauto's & Van Vliet Bedrijfswagens
Van Vliet Auto heeft zowel personen- als bedrijfsauto's. Van Vliet Personenauto's en Van Vliet Bedrijfswagens, welke zich beide bevinden in Ter Aar. Voor beide soorten auto's kunt u terecht bij onze vestiging op Westkanaalweg 52a.

Bosch Car Service
Van Vliet Auto is aangesloten bij de grootste serviceformule voor autobedrijven in Nederland: Bosch Car Service. Hierdoor kunt u met elk automerk bij ons terecht voor diverse reperaties en services, zoals: regulier onderhoud, de APK-keuring, seizoenscontroles, winterbandenservice of onze airco- en ruitenservices. Als Bosch Car Service punt leveren we kwaliteit voor een uitstekende prijs.

BOVAG-keurmerk
Als een van de eerste autobedrijven in Nederland kwamen wij in het bezit van het BOVAG-keurmerk. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bij Van Vliet Auto wordt onderhoud daarom standaard uitgevoerd volgens het boekje en bij de aankoop van een gebruikte auto heeft u altijd recht op garantie. 

Uw partner in mobiliteit
De vakkundigheid van onze monteurs in combinatie met de uitgebreide uitrusting van onze eigen werkplaats zorgt ervoor dat wij u bij elk soort reparatie en onderhoud van dienst kunnen zijn. Ook bij schade staan we voor u klaar. Van taxatie tot schadeafhandeling, het verzorgen van vervangend vervoer tot aan de aflevering van uw gerepareerde wagen. Kortom, Van Vliet Auto is uw totaalpartner in mobiliteit.

Meer informatie
Loop gerust eens binnen in een van onze showrooms voor een vrijblijvende kennismaking of bel 0172-600588 voor meer informatie.