Over Van Vliet Auto

Op zoek naar een allround dealer van personenauto's en bedrijfswagens? Van Vliet Auto is al ruim 50 jaar een begrip in het Groene Hart! We bieden ruime keuze in automerken van diverse prijsklassen. Van BMW en Audi tot Citroën of Opel. Hebben wij de (nieuwe) of tweedehands auto van uw keuze niet op voorraad, grote kans dat wij hem vinden of snel binnenkrijgen. We doen u met plezier een passend voorstel.

Van Vliet Bedrijfswagens

Naast personenauto's heeft van Vliet ook een showroom voor bedrijfswagens. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte auto voor uw bedrijf. Van imperiaal, dubbele cabine, trekhaak, betimmering tot sidebars en nog diverse andere opties. Wij leveren iedere auto op naar uw wensen en behoeften. 

Bosch Car Service

Van Vliet Auto is aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland: Bosch Car Service. Hierdoor kunt u met elk automerk bij ons terecht voor uw reparatie, regulier onderhoud, de APK-keuring, seizoenscontroles of onze airco- en ruitenservices. Als Bosch Car Service punt leveren we kwaliteit voor een uitstekende prijs. Wilt u meer weten over Bosch Car Service? Bekijk onze diensten.

Uw partner in mobiliteit

De expertise van onze monteurs in combinatie met de ruime uitrusting van onze eigen werkplaats zorgt ervoor dat wij u bij elk soort reparatie en onderhoud van dienst zijn. Ook bij schade staan we voor u klaar. Van taxatie tot schadeafhandeling, het verzorgen van vervangend vervoer tot aan de aflevering van uw herstelde wagen. Kortom, Van Vliet Auto is uw totaalpartner in mobiliteit.

Meer informatie

Loop gerust eens binnen in onze showroom in Ter Aar voor een vrijblijvende kennismaking of bel 0172-600588 voor meer informatie.