Historie

In 1964 begon Wim van Vliet op de boerderij van zijn vader een eigen autozaak. In Woubrugge hield hij zich vooral bezig met het sleutelen aan Volkswagen Kevers. De opgeknapte auto’s bood hij te koop aan onder de appelbomen langs de kant van de weg. In 1969 verhuisde Wim naar de dorpsgarage aan de Aardamseweg in Ter Aar en sinds 1987 is Van Vliet Auto gevestigd op Westkanaalweg 52.

Van vader op zoons

In 1985 kwam zoon Peter van Vliet bij de zaak en in 1991 zoon Marc. Bij het 40-jarig bestaan van het bedrijf droeg Wim het bedrijf officieel over aan zijn zoons. Naast personenauto's verkopen zij nu ook bedrijfswagens.

Erkend autobedrijf

Als een van de eerste autobedrijven in Nederland werd Van Vliet Auto BOVAG-lid, nu al ruim 50 jaar geleden. Sinds 2010 is het bedrijf Bosch Car Service-punt en uiteraard is de garage RDW- en NAP-erkend. 

Ruim 50 jaar Van Vliet Auto

In 2014 bestond Van Vliet Auto 50 jaar. Vandaag de dag is Van Vliet Auto uitgegroeid tot een professioneel én erkend autobedrijf. In de juni-editie van de Leidse Vaart Courant vertelt eigenaar Peter van Vliet alles over de geschiedenis en de ontwikkelingen van het bedrijf. Lees hier het artikel over het 50-jarig bestaan.